Om os

Hej,

Bag Gulvkompagniet står 2 tidligere selvstændige gulvfolk, Mahdi og Nizar. Foruden at være gode venner har vi det til fælles, at vi begge brænder for at levere et godt stykke arbejde, som vi kan være stolte af.

Mahdi er regnskabsansvarlig og udregner vores gode tilbud og Nizar er den daglige leder af vores ansatte. Vi er begge eksperter inden for gulvbelægning og gulvbehandling, og til sammen har vi mere end 40 års erfaring med arbejdet.

Du kan derfor trygt overlade dit gulv til os, for vi ved hvordan det skal behandles bedst og vil behandle det som var det vores eget.

Vi ved også, hvor udsat dit gulv kan være for belastning og meget trafik. Det kan betyde, at dit gulv er blevet slidt og ikke tager sig særlig pænt ud længere. At investere i et flot gulv vil både gøre dig mere tilfreds med dit hjem, men vi sikrer også at det kan holde i mange år, så du kan se på det som en investering for livet.

Vi er i høj grad en kvalitetsbevidst virksomhed. Vores udvalg af gulvmaterialer er udelukkende bestående af materialer af højeste kvalitet, hvad enten det er linoleum, vinyl, træ, tæpper eller noget femte du drømmer om. Vi står naturligvis også klar til at rådgive dig om, hvilket materiale der passer bedst i dit hjem.

Vores faglige høje niveau skinner igennem i vores arbejdsmoral: Vi forlader aldrig en opgave, før det resultat vi har opnået, er perfekt. Alting skal stå snorlige og foruden at være ordentligt, skal dit gulv også tage sig ordentligt ud. Derfor sørger vi selvfølgelig også for at rydde pænt op, efter at vores arbejde er fuldført.

For ikke at genere mere end højst nødvendigt, vil vi gerne udføre vores arbejde hurtigt og grundigt. Derfor bestræber vi os på at være så fleksible som muligt og arbejder også gerne om natten. Vi overholder desuden alle aftaler og sørger for at levere til den aftalte tid.

En af de ting, der gør at vi i Gulvkompagniet skiller os ud fra andre firmaer, er at vi går op i miljøet. Når det er muligt, benytter vi økologiske former for behandling og vores hjemmeside er et CO2 neutralt website.

Vi arbejder også hen mod at starte et samarbejde, der gør at vi for hver afsendte faktura kan plante et træ. På den måde giver vi tilbage til naturen. Vi sørger desuden for at rådgive dig i, hvordan dit gulv bedst vedligeholdes, så det kan fremstå smukt i mange år. Dét er også en bæredygtig løsning.

Vi valgte i sin tid at gå sammen os tre for at kunne levere en endnu bedre vare til vores kunder.

Med vores forskellige kompetencer og personligheder, supplerer vi nemlig hinanden rigtig godt. Vi har en lang liste af tilfredse kunder, både privatpersoner og partnere, og vi er rigtig stolte af, hvor langt vi er kommet.

Men vi brænder også for hele tiden at nå nye højder.

Har du eller din virksomhed også en udfordring til os? Så vil vi meget gerne hjælpe. Ring til os på 26 12 40 41 eller udfyld vores kontaktformular.