Gulvafslibning

Hos Gulvkompagniet kan vi alt inden for gulve. Vi kan lægge et nyt gulv for dig, hvad enten du ønsker:

  • Linoleumsgulv
  • Vinylgulv
  • Trægulv
  • Laminatgulv
  • Korkgulv
  • Gummigulv
  • Klinker og fliser
  • Tæpper og måtter
  • Epoxygulv

“Bemærk, at Gulvkompagniet ikke er billige. Faktisk er firmaet blandt de dyrere på markedet. Men så får man altså også, hvad man betaler for – en fagligt uhyre kompetent ydelse, opfølgning, kvalitetskontrol og omfattende rådgivning.”

– Jacob Priess

Se flere referencer her

Hvorfor vælge Gulvkompagniet?

Vi rådgiver dig til det rigtige valg

Vores fagfolk er professionelle, og vi vægter den gode service rigtig højt. Det betyder, at vi kan rådgive dig til det helt rigtige valg af gulv og sørge for, at kvalitet og pris hænger sammen.

Vi brænder for at udføre et godt stykke arbejde

Både når det kommer til vores arbejdskræfter, materialer og udstyr, er kvaliteten i top. Vores fagfolk efteruddannes ofte, så de kan de nyeste teknikker, og du kan stole på, at vi kun vil benytte os af de bedste materialer til dit hjem.

Vi går op i miljøet

Man kommer ikke langt med et flot gulv uden en planet. Vi vægter miljøet højt og bruger økologiske materialer, hvor vi kan. Derudover er denne hjemmeside helt og aldeles CO2-neutral.

Få et flot, nyt gulv

Man skal ikke undervurdere, hvad gulvet gør for et rum. Et flot gulv kan lægge stilen for rummet og for hele dit hjem. Hos Gulvkompagniet er vi selvfølgelig rigtig glade for gulve, og vi vil også gerne hjælpe dig til at blive glad for dit gulv.

Gulvkompagniet er et professionelt og engageret gulvfirma, og vi mener, det når vi siger, at vi kan udføre al slags arbejde, der har med gulve at gøre. Trænger dit gulv til en reparation, kan vi afslibe og behandle det for dig. Trænger du til et helt frisk pust, vil vi hellere end gerne lægge et nyt gulv for dig.

Vi guider dig frem til den optimale løsning for dig og dit  gulv

Vi går op i kvalitet og benytter de bedste gulvmaterialer, der findes på markedet. Samtidig er vores medarbejdere fagligt uddannede og kompetente til at rådgive dig i, hvilken slags gulv, du skal vælge. Vi kan altså sørge godt for dit gulv og dine ønsker.

At finde rundt i, hvilket gulv du skal vælge, kan nemlig godt være lidt af en udfordring, fordi der findes så mange forskellige materialer. Vi har mange års erfaring med al slags gulvbelægning, så lige så snart du ved, hvad du gerne vil have, så står vores fagfolk klar med deres ekspertise – uanset opgavens størrelse.

Vi udfører meget af vores arbejde i København, men er også fleksible med geografien. Så bor du på Amager, på Frederiksberg, Østerbro, i Gentofte eller et femte sted, så kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud, så vi kan komme til dig.

Se mere om hvilke type gulvbelægninger vi kan hjælpe med herunder samt deres fordele hver især.

Linoleumsgulv

Et linoleumsgulv er virkelig holdbart og slidstærkt. Det består af linolie, harpiks, korkmel, træmel og kalkstensmel, så der er tale om et naturprodukt. Linoleumsgulve er nemme at gøre rent og de fås i mange forskellige farver og mønstre. Så ønsker du et linoleumsgulv, er der nærmest ikke grænser for, hvordan det kan se ud.

Vinylgulv

Vinylgulv er et blødt gulv, som også virker lyddæmpende. Det fremstilles af råolie, klor og blødgørende stoffer, og det findes også i mange farver og mønstre. Fx i træ- eller sten-mønstre.

Vinyl kan gøres meget slidstærkt og er derfor også oplagt til erhverv, især hvis man er ude efter et kreativt designgulv til butikken eller kontoret.

Trægulv

Trægulve findes både som massive trægulve og lamelgulve med tre lag af træ. Trægulve kan holde til meget og afhængig af hvordan de efterbehandles, være råt, glødende, moderne eller noget helt fjerde.

Laminatgulv

Laminatgulv er virkelig robust og slidstærkt. En af fordelene ved materialet er også, at det kan lægges hurtigt ved at lægge det oven på det gulv, du har i forvejen. Der er mange farver og strukturer at vælge mellem, så det kan blive præcis som du ønsker det.

Korkgulv

Korkgulve er holdbare og kan virke lyddæmpende. Det er et naturprodukt og perfekt til et rum, hvor der skal være ro.

Gummigulv

Gummigulv er skridsikkert og et meget stærkt materiale. Det egner sig især godt til trapper, gange, entreer, kontorer og lignende.

Klinker og fliser

Til badeværelset, i udestuen eller noget tredje. Klinke- eller flisegulv kan se fantastisk ud, hvis det lægges præcist. Det er vi gode til hos Gulvkompagniet.

Tæpper og måtter

Tæpper er oplagte til rolige steder og steder med meget trafik, fordi de nemt kan skiftes ud. Du kan med tæppefliser også være kreativ til fx børneværelset.

Epoxy gulv

Et epoxy gulv er et gulv, som males med epoxymaling. Det er ikke kun populært til erhverv, men også til den almindelige bolig, da det er holdbart og alsidigt.