Warning: Creating default object from empty value in /var/www/gulvkompagniet.dk/public_html/wp-content/themes/enfold/config-templatebuilder/avia-shortcodes/slideshow_layerslider/slideshow_layerslider.php on line 28
Gulvafslibning på Østerbro - Vi er eksperter indenfor gulvafslibning

Gulvafslibning på Østerbro

Om dit gulv er udsat for meget trafik eller ej, så er der store chancer for, at det på den eller anden måde bliver beskadiget alligevel eller er det i forvejen. Den slags sker nemlig. Og er du træt af at se på et slidt gulv, som er grimt og ikke gør noget godt for dit hjem? Så er en gulvafslibning måske den rette løsning.

En gulvafslibning virker ved, at man sliber de øverste lag af gulvet, det vil altså sige den gamle gulvbehandling og ca. 1 mm af gulvet. Det er her alle ridserne sidder. Til en gulvafslibning bruges en gulvslibemaskine, som har en valse med sandpapir på. Man sliber gulvet 3-5 gange med sandpapir af forskellige størrelser og til sidst får man et gulv, som er glat og fri for skrammer.

En gulvafslibning tager altså alle ridser i gulvet. Er ridserne dybere end et par millimeter, skal der dog også en gulvafhøvling til at give et godt resultat. Til det bruger man en anden maskine, som går dybere ned i træet og afhøvler 1-3 mm. Kun trægulve som er virkelig medtagede og gamle har dog brug for afhøvling, så i de fleste tilfælde vil en gulvafslibning kunne klare det.

“Bemærk, at Gulvkompagniet ikke er billige. Faktisk er firmaet blandt de dyrere på markedet. Men så får man altså også, hvad man betaler for – en fagligt uhyre kompetent ydelse, opfølgning, kvalitetskontrol og omfattende rådgivning.”

– Jacob Priess

Se flere referencer her

Det tilbyder Gulvkompagniet

Gulvkompagniet tilbyder at vurdere dit gulv, eventuelt afhøvle det, afslibe det og efterbehandle det. Efterbehandling er absolut nødvendig for, at resultatet kan holde.

Alle Gulvkompagniets medarbejdere er dygtige og uddannede inden for faget. De kommer gennem efteruddannelse, når der er nye teknikker, og de har vådrumscertifikat, så de også kan være behjælpelige med gulvet på for eksempel badeværelser.

Ønsker du et helt nyt gulv for en total forvandling er Gulvkompagniet også mestre i gulvbelægning. Gulvafslibning vil dog også virkelig kunne forvandle dit gulv og få det til at se ud som nyt.

Gulvkompagniet er et fleksibelt firma. Det betyder de både kan klare hasteopgaver og få dit gulv til at se fantastisk ud præcis på dine vilkår. Ønsker du en gulvafslibning på Østerbro, er Gulvkompagniet klar til at hjælpe. De har mange kunder i København og omegn, både privatkunder og erhverv.

Da Gulvkompagniets medarbejdere har været i branchen i over 40 år, er al den ekspertise de har, også noget de har arbejdet hårdt for. Firmaet brænder for hele tiden at gøre det bedre og er friske på enhver udfordring, der har med gulve at gøre.

Hvad der gør, at Gulvkompagniet skiller sig ud, er at de også går op i miljøet. Det betyder økologiske behandlingsmetoder, så vidt muligt og et øget fokus på kvalitet. Når noget er af høj kvalitet holder det nemlig meget længere, og på langt sigt er der ressourcer at spare for planeten. Hvis dit gulv vedligeholdes effektivt, skal det nemlig ikke skiftes ud. Det betyder også at der er penge at spare for dig. Og derfor vil Gulvkompagniet gerne hjælpe dig til at blive glad for dit gulv.

Efterbehandling

Når din gulvafslibning er gennemført til perfektion, så er det tid til efterbehandling. Der skal nemlig en ny overfladebehandling på, så gulvet kan holde sig fint i lang tid. Der er flere former for behandling at vælge mellem, og alle giver et forskelligt udtryk til dit gulv.

For et naturligt look, skal du vælge ludbehandling eller oliebehandling.

Ludbehandling virker ved at træet afbleges, så det ikke bliver gult. Herefter mætter man det med sæbe, hvilket også betyder, at når du skal vedligeholde dit gulv efter Gulvkompagniet har været forbi, så gør du det med en sæbebehandling.

Oliebehandling kan gennemføres med hvidolie eller naturolie. De giver begge matte overflader, og hvidolien tilføjer et hvidt skær til træet, som er meget moderne.

Den hvide farve kan også opnås ved at hvidpigmentere gulvet og herefter lakere det. Lakbehandling er en utrolig effektiv type af efterbehandling, og gør at behandlingen af gulvet ikke behøver gentages før efter mange år. Det er altså også en god mulighed.

Selvfølgelig står Gulvkompagniet klar med rådgivning om, hvad du skal vælge.

Til erhverv

Gulvkompagniet hjælper hellere end gerne erhvervskunder, både med enkle behandlinger og afslibninger, eller med løbende vedligeholdelse. For et gulv som betrædes meget og udsættes for megen belastning, kan gulvets holdbarhed forlænges ved hyppig vedligeholdelse og ved at gulvet er ekstra solidt.

Gulvkompagniet arbejder allerede sammen med en rækker forretninger, institutioner og erhvervskunder, hvorfor deres erfaringsniveau til erhverv er rigtig højt. Gulvkompagniet er nemlig specialiseret i at levere en fleksibel service til virksomheder. Så ligger din virksomhed på Østerbro og er der brug for en gulvafslibning eller andet, så kan du med fordel tage fat i Gulvkompagniet.