Gulvafslibning i Gentofte

Hvis dit gulv ser slidt ud, og du hele tiden går og bemærker små skrammer og ridser, så kan det være at det er tid til en gulvafslibning. Gulvkompagniet kører gerne til Gentofte for gulvafslibning af dit gulv, så det kan vende tilbage til at være fint og glat.

“Bemærk, at Gulvkompagniet ikke er billige. Faktisk er firmaet blandt de dyrere på markedet. Men så får man altså også, hvad man betaler for – en fagligt uhyre kompetent ydelse, opfølgning, kvalitetskontrol og omfattende rådgivning.”

– Jacob Priess

Se flere referencer her

Hvordan foregår en gulvafslibning?

Når dit gulv skal slibes, så foregår det ved hjælp af en gulvslibemaskine. På denne er der monteret en valse med sandpapir, og maskinen køres over gulvet flere gange med diverse størrelser sandpapir. På den måde slibes alle ridserne af, så dit gulv kommer til at fremstå glat og flot.

Før en gulvafslibning er det nogle gange nødvendigt med en gulvafhøvling. Til dette bruger man en maskine, som kommer mere i dybden. Hvor en gulvafslibning fjerner hele overfladebehandlingen og ca. 1 mm af gulvet, fjernes der ved afhøvling op til 3 mm af gulvet. For det meste er en gulvafslibning nok, men er der ridser i dit gulv, som er meget dybe, er en afhøvling nødvendig.

En gulvafslibning tager to til tre dage og inkluderer også efterbehandlingen af dit gulv. Prisen for behandlingen er forskellig fra opgave til opgave, da det spiller ind hvor stort et område, der er tale om. Hjørner som er svære at nå gør også, at arbejdet kan tage længere tid, hvorfor det bliver dyrere. Inden Gulvkompagniet går i gang, kan de vurdere dit gulv og komme med et uforpligtende tilbud på hvad det vil koste.

Gulvkompagniet udfører naturligvis arbejdet, så dit gulv kommer i perfekt stand. Firmaet kan derfor også rådgive dig til, om gulvafhøvling er nødvendigt for dig. Drømmer du om at få dit fine gulv igen, skal du derfor ikke tøve med at kontakte Gulvkompagniet.

Sådan skal dit gulv efterbehandles

Vil du gerne have et gulv som ser helt naturligt ud? Eller vil du opnå en lys og skinnende overflade for et moderne udseende? Svaret på disse spørgsmål afgør, hvordan dit gulv skal efterbehandles. Også hvor meget heftig trafik, der er på dit gulv, kan indvirke at en form for efterbehandling er bedre end en anden. Men en ting er i hvert fald sikkert. Hvis dit gulv skal holde sig pænt i mere end et par dage, så skal det efterbehandles.

Vælg ludbehandling, hvis du gerne vil have et naturligt udseende gulv. Ludbehandling fremhæver årerne og får dit gulv til at se rigtig godt ud. Ludbehandling modvirker gulningsprocessen, som ellers automatisk sker i træet. Man mætter så træet 3-5 gange ved vask af sæbe, som eventuelt kan være hvidpigmenteret. På den måde opnår du et lyst resultat, som kan holde i mange år og er let at vedligeholde. Kommer der ridser i gulvet, kan de vaskes væk med sæbe, og det er på samme måde du kan genopfriske gulvet, hvis det trænger.

Vælg oliebehandling for et gulv, som skal være mat og modstandsdygtigt over for diverse. Gulvkompagniet kan behandle dit gulv med hvidolie eller naturolie, som henholdsvis giver et lyst resultat og et naturtro udseende. Olie er ikke lige så slidstærkt som lakbehandling, men til gengæld kan du let opfriske de områder, hvor folk går meget.

Vælg lakbehandling, hvis du drømmer et blankt gulv, som ikke behøver at genbehandles før efter mange år. Det kræver altså ikke meget vedligeholdelse selv, så du kan nøjes med at gøre den glatte flade rent, når der er behov for det. Hvis du får ridser i lakken, er de dog svære at komme af med, og der vil skulle en ny gulvafslibning til.

Gulvkompagniet kan rådgive dig til, hvilken efterbehandling der er bedst for dit nyslebne gulv, og også rådgive dig i, hvordan du bedst vedligeholder gulvet efterfølgende.

Hos Gulvkompagniet er kvaliteten vigtigst

Og det gælder både når det kommer til materialer og udstyr og sågar arbejdskraften. Gulvkompagniet leverer kun kvalitetsmaterialer, til dig som ønsker helt nyt gulv eller dig som vil have en gulvafslibning i Gentofte.

Gulvkompagniet har også styr på alle EU’s krav og reglementer, så du kan vide dig sikker på, at der ikke bruges usunde kemikalier, når dit gulv behandles. Gulvkompagniet går nemlig også meget op i miljøet og søger derfor efter økologiske metoder at udføre arbejdet på for at skåne miljøet. Med den rette behandling, kan dit gulv også holde i mange år, så der kan spares på jordens ressourcer.

Gulvkompagniet lægger også meget vægt på fleksibilitet, så de kan løfte en opgave med kort varsel til punkt og prikke og desuden sørge for at alle aftaler omkring leveringstid bliver overholdt.