Warning: Creating default object from empty value in /var/www/gulvkompagniet.dk/public_html/wp-content/themes/enfold/config-templatebuilder/avia-shortcodes/slideshow_layerslider/slideshow_layerslider.php on line 28
Gulvafslibning på Frederiksberg - Vi er eksperter indenfor gulvafslibning

Gulvafslibning på Frederiksberg

Er dit gulv blevet slidt og træt, og drømmer du om et fornyet look i dit hjem? Så kan en gulvafslibning være vejen til dine drømme. For trægulve med mange skrammer er det nemlig ikke nødvendigt at skifte hele gulvet ud for at det ser flot ud. Du kan nøjes med at få en gulvafslibning udført af et professionelt firma som Gulvkompagniet. De tilbyder også gulvafslibning på Frederiksberg.

“Bemærk, at Gulvkompagniet ikke er billige. Faktisk er firmaet blandt de dyrere på markedet. Men så får man altså også, hvad man betaler for – en fagligt uhyre kompetent ydelse, opfølgning, kvalitetskontrol og omfattende rådgivning.”

– Jacob Priess

Se flere referencer her

Hvad er en gulvafslibning?

En gulvafslibning er en renovering af gulvet, hvor man bruger en gulvslibemaskine til at slibe gulvet med sandpapir. Maskinen fjerner den gamle overfladebehandling, hvori alle ridser og skrammer sidder, og ca. 1 mm af selve gulvet også. Maskinen sliber først med groft sandpapir og herefter sandpapir af mindre størrelser. Efter 3-5 slibninger er dit gulv så smukt og glat som nyt. Så mangler der blot en ny overfladebehandling, så dit gulv kan holde til at blive betrådt.

Hvis dit gulv har dybe ridser, kræves nogle gange at gulvet afhøvles først. Det foregår med en speciel afhøvlingsmaskine, som fjerner op til 3 mm af selve gulvet og dermed også selv de dybe ridser.

Om dit gulv har brug for en afhøvling, vil Gulvkompagniet stå klar til at rådgive dig omkring. Også det praktiske om, hvordan gulvafslibningen skal foregå aftales på forhånd, så der ikke er nogen ubehagelige overraskelser.

Efterbehandling

Gulvet kan holde til langt mere, når det er blevet efterbehandlet, da et gulv, som lige er blevet slebet, er ret så sart.

Gulvkompagniet går meget op i miljøet og benytter sig derfor også af økologiske behandlingsmetoder, når det er muligt. Alle produkter lever desuden op til EU’s krav.

Gulvkompagniet rådgiver også gerne til at finde den rigtige type efterbehandling til dine behov, for der er nemlig flere typer at vælge mellem. Når du skal vælge, hvilken type efterbehandling du vil have, skal du vælge efter, hvordan du vil have gulvet til at se ud. Du kan vælge mellem lak, lud- eller oliebehandling.

Den type efterbehandling, som er lettest at have med at gøre, er lakbehandlingen. Man kan let rengøre et lakgulv, fordi overfladen er helt glat. Desværre er det sådan, at hvis der sker skader, så er det en ridse der ikke nemt forsvinder. Træet har nemlig ikke på samme måde som ved de øvrige behandlingsformer evnen til at ”skjule” skaden af sig selv.

Inden lakbehandlingen er det også muligt at få påført en hvidpigmentering, som gør gulvet lysere. Det giver et stilfuldt og moderne gulv, og løsningen er meget populær.

Et ludbehandlet gulv giver et slidstærkt gulv, hvor man kan vaske de små ridser væk. Den naturlige måde træ reagerer på, når det ældes, er at det gulnes. For at modvirke denne proces bruger man ludbehandlingen som en slags afblegning. Efterfølgende mætter man gulvet med natursæbe eller hvidpigmenteret sæbe.

Den tredje mulighed er at vælge en oliebehandling. Der findes to typer, naturolie og hvidolie. Naturolie bevarer så meget af træets naturlige udseende som muligt, så resultatet bliver rustikt og varmt. Hvidolien virker lidt på samme måde som hvidpigmenteringen, således at du får et lysere gulv. Dog skal man være mere forsigtig med et gulv, som er behandlet med hvidolie, da det er en sart form for efterbehandling.

Gulvkompagniet tilbyder

Gulvkompagniet er først og fremmest et firma, som er kvalitetsbevidst. Det gælder både deres gulvbelægning og den gulvbehandling de tilbyder. Der bruges kun det bedste udstyr og materialer af højeste kvalitet, så resultatet af din gulvafslibning bliver, som du drømmer.

Desuden er Gulvkompagniet gode til at specialisere sig. Teamet af medarbejdere har vådrumscertifikat og sendes på efteruddannelse, når der et nyt at lære. Samtidig er teamet enormt erfarent og trækker på at have arbejdet med alle former for gulv og gulvbehandling. Derfor kan du også vide dig sikker på, at den rådgivning, de kan tilbyde, er den allerbedste.

Gulvkompagniet bestræber sig på at være så fleksible som muligt. En gulvafslibning tager to til tre dage at udføre, afhængig af hvor stor opgaven er, og for at nå i mål, arbejder fagfolkene gerne både dag og nat uden selvfølgelig at på kompromis med kvaliteten. Før de går i gang med arbejdet aftaler de med dig, hvordan opgaven bedst kan løses og hvor lang tid, det kommer til at tage. Leveringstiden på arbejdet kan du være helt sikker på vil være realistisk, så arbejdet står klart til tiden.

Prisen for en gulvafslibning på Frederiksberg afhænger af, hvor stor en opgave, der skal løftes. Hvis dit gulv har mange svært tilgængelige kroge og mange dørtrin, kan prisen også blive højere.