Warning: Creating default object from empty value in /var/www/gulvkompagniet.dk/public_html/wp-content/themes/enfold/config-templatebuilder/avia-shortcodes/slideshow_layerslider/slideshow_layerslider.php on line 28
Gulvafslibning på Amager - Vi er eksperter indenfor gulvafslibning

Gulvafslibning på Amager

Med en gulvafslibning fjernes ridser og skrammer i dit gulv. Især hvis der er tale om et meget trafikeret gulv, kommer der let mange tegn på slid, og det ser ikke pænt ud. Derfor tilbyder Gulvkompagniet en gulvafslibning til dig, der bor på Amager.

“Bemærk, at Gulvkompagniet ikke er billige. Faktisk er firmaet blandt de dyrere på markedet. Men så får man altså også, hvad man betaler for – en fagligt uhyre kompetent ydelse, opfølgning, kvalitetskontrol og omfattende rådgivning.”

– Jacob Priess

Se flere referencer her

Sådan virker en gulvafslibning

En gulvafslibning virker ved hjælp af en maskine, hvorpå der sidder en valse med sandpapir. På denne måde slibes den gamle overfladebehandling og ca. 1 mm af gulvet af. Det gøres først med groft sandpapir og derefter med finere og finere sandpapir, så dit gulv til sidst er fri for skrammer.

Er dit gulv meget beskadiget, kan der være behov for en afhøvling først. Her afhøvler man op til 3 mm af selve gulvet, så selv de rigtig dybe ridser kommer af. I de fleste tilfælde er en gulvslibning dog nok til at gøre dit gulv smukt igen.

En gulvafslibning tager omkring to til tre dage at udføre, dog afhængig af hvor stor opgaven er. Det kræver altså en smule tålmodighed, men Gulvkompagniet vil løfte opgaven til så lidt gene som muligt. Prisen er også afhængig af opgavens størrelse samt af hvor let tilgængeligt hele dit gulv er.

Hvilken efterbehandling skal jeg vælge?

En stor del af gulvafslibningen er faktisk efterbehandlingen. Gulv, som lige er blevet slebet, er nemlig ikke ret slidstærkt og derfor skal der en behandling på, for at det kan holde i mange år. Der er flere typer for behandling, og hvilken du skal vælge, kommer an på, hvordan du ønsker, at dit gulv skal se ud.

Vælg en ludbehandling for et naturligt og råt look. Ludbehandling er en form for afblegning, hvor man afbleger træet, så det ikke bliver gult, som det ellers normalt gør. Herefter mætter man træet med enten en sæbe med hvide pigmenter eller en natursæbe. Den første gør træet en smule lysere og den anden holder træets udseende så naturligt som muligt.

Også en oliebehandling kan give et rigtig slidstærkt gulv uden at gå på kompromis med træets naturlighed. Her kan du ligeledes vælge mellem to typer: En hvid olie eller en naturolie. Hvis du foretrækker, at træet ser så naturligt ud som muligt, skal du vælge naturolien. Den hvide olie lysner nemlig gulvet betydeligt, så du opnår et mere moderne look. Dog er den hvide olie ikke så god til at passe på træet, som naturolien er, så hvis der er meget trafik på gulvet, er naturolien oplagt at vælge.

En tredje efterbehandlingstype er at lakere gulvet. Et lakbehandlet gulv er en af de nemmeste gulve at have med at gøre, da overfladen er helt glat og derved nem at gøre rent. Uheldigvis betyder lakering af dit gulv, at små ridser bliver tydeligere. På olie- og ludbehandlede overflader kan træet trække sig sammen om ridserne, så de ikke er så synlige. Til et lakeret gulv, skal der endnu en gulvafslibning til, hvis ridserne ønskes fjernet. Heldigvis er lak dog ret slidstærkt, så det er sværere at få ridser i gulvet.

Det kan være svært at vælge den oplagte behandlingstype, men det kan Gulvkompagniet også hjælpe med. Deres fagfolk er dygtige og kan give en præcis vejledning i, hvad der er bedst for dit gulv. Sådan holder det sig nemlig smukt i mange år.

Hvad kan Gulvkompagniet

Gulvkompagniet er et meget fleksibelt firma. Det betyder også, at de gerne kører til kunder på Amager for gulvafslibning. Det gælder naturligvis også erhvervskunder.

Netop til erhvervskunder har Gulvkompagniet arbejdet rigtig meget med gulve, som er ekstra udsat for belastning og trafik. De arbejder også sammen med en række foreninger, institutioner og erhvervskunder for løbende at vedligeholde deres gulve.

Andre grunde til at vælge Gulvkompagniet til at klare din gulvafslibning på Amager, er at deres team udelukkende består af dygtige medarbejdere. De sendes på efteruddannelse, når der er nye teknikker at lære og erhverver sig vådrumscertifikat hvert tredje år.

Der er hele tiden måder at blive bedre på, og Gulvkompagniet mener, at man gør det ved at have de bedste medarbejdere og gå op i kvalitet.

Gulvkompagniet bruger kun de bedste materialer og udstyr til deres arbejde. Det er vigtigt for holdbarheden af dit gulv, hvilke behandlingsmidler der bruges. Derfor bestræber Gulvkompagniet sig også på at bruge økologiske materialer, da det kan øge holdbarheden og er godt for miljøet.

En bæredygtig løsning er nemlig at have et gulv, som ikke skal udskiftes og kan holde i mange år. På den måde spares der på planetens ressourcer, og firmaet værner ekstra godt om miljøet ved at fokusere på økologi.